Selecteer een pagina

Wat is dierencommunicatie?

Dierencommunicatie is telepatisch en intuïtief in gesprek gaan met een dier. (De dierentolk maakt dus telepatisch contact.) Door het uitwisselen van beelden, gevoelens, emoties en gedachten, voert de dierentolk  gesprekken met dieren. De meeste dieren vinden het fijn wanneer er met ze gesproken wordt, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen. 

Gesprek

Dieren communiceren via telepathie. Het uitzenden van beelden, emoties, fysieke gevoelens en geuren. Dit kunnen wij allemaal opvangen. Echter zijn de meeste mensen hiervoor “afgesloten” door hun jeugd en opvoeding. Maar als baby deden wij dit allemaal!

Ik stem mij af op de energie van uw dier en kan zo in gesprek gaan.
Dierencommunicatie gebeurd op afstand aan de hand van een foto of uw stem. 

Reden voor gesprek

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een gesprek aanvragen met hun dier.
Het dier vertoont “gedragsproblemen” 
Er is een verandering op komst.
Of gewoon uit nieuwsgierigheid. 

Laatste levensfase

Heeft jouw dier de diagnose gekregen dat de laatste levensfase is aangebroken? Of heb je het zelf in de gaten? Of is het wellicht beter om euthanasie te plegen bij jouw dier? Een gesprek is dan heel waardevol. Is jouw dier klaar om te gaan? Zijn er nog dingen die het dier wil vertellen? Enz.
Dieren zijn vaak ontzettend dankbaar dat ze hun verhaal mogen en kunnen vertellen! 

Contact met overleden dieren

Om nog vragen beantwoord te krijgen voor jezelf. Wellicht wil je weten of je de juiste keuze hebt gemaakt, of…. gewoon even weten hoe het nu gaat.

Wat kost een gesprek?

Een gesprek kost €50,00.
Na ontvangst van de betaling plan ik een datum in voor het consult. Dit laat ik je weten. Daarna neem ik telefonisch contact met je op om de sessie te bespreken.